קורס מתקדמים חגיגי בפתח וכולכם מוזמנים. בוגרים רבים הביעו רצון קודם כל לחזור על החומר ולכן 2 מתוך 8 המפגשים בקורס ההמשך מוקדשים לחזרה על החומר עם יצירה של מבחר גדול של סלטים, מטבלים, מאפים ובקיצור עולם ומלואו. 6 המפגשים הנוספים יהיו בנושא מאכלי עמים (מצורף תפריט מפורט) כל מפגשי הקורס מועברים ע”י אסף לשר השף ששקד ובחר את התפריט בקפידה ובהשקעה רבה. מובטחת חוויה יוצאת דופן. עלות: 2720 ₪


ממשיכים לבשל, נהנים, מתענגים, לומדים וכובשים את המטבח בהמון צבעים, טעמים והרבה אושר. לפרטים והרשמה >>

אני מסכים/מה לקבל עדכונים עתידיים במייל ניתן להסרה בכול עת

 כן  לא  

שיעור ראשון מתחילים בחזרה קצרה, מושגים, שיטות ריכוך, הרגלי עבודה. במפגש זה נכין תפריט בסגנון טאפס ספרדי שכולל מרק, מבחר סלטים ומטבלים שחלקם יוגש על לחם שנכין כולל קינוח מיוחד.

שיעור שני– חגיגת מאפים חובקי עולם נעבוד עם כמה סוגי בצקים ונמלא אותם במבחר מילויים שמאפיינים אזורים וארצות שונים בעולם.

שיעור שלישי תפריט ים תיכוני נפתח שולחן רחב של סלטים, חמוצים, תבשילים, פלאפל, פיתות שנכין במקום וקינוח- קדאיף מפתיע.

שיעור רביעי– ביקור חטוף במקסיקו נכין טורטיות במבחר טעמים ומבחר מטבלים (מתאים גם למי שלא אוכל חריף כלל), משם נמשיך לתבשיל צ’ילי לוהט. נקנח בצ’ורוס- סופגנייה מאורכת בציפוי שוקולד ואגוזים

שיעור חמישי– חוזרים לאיטליה (גם למי שעדיין לא היה) נקפיץ סלט עלים מתקתק עם כדורים לבנים. נאפה ארנצ’יני איטלקי מסורתי (קובה איטלקי שעשוי מאורז ריזוטו) נטרח בהנאה בהכנת רביולי וטורטליני בשילובם של 3 סוגי רטבים נאפה לזניית תרד משובחת נקנח בגרסה בית ספרית של טירמיסו

שיעור שישי– טיסה קצרה למזרח וחוזרים נטגן אגרול מלא בטעמים החיים הם מרק אז נכניס לתוכו רק דברים טובים שאוהבים יחד עם אטריות וכיסוני בצק ממולאים נגלגל כריך יפני פופולרי (סושי) במבחר מילויים נקנח בבננה לוטי יחד עם רוטב שוקולד וטופי

שיעור שביעי– ביקור בהרי הבלקן מרק גאג’י בהגשה בתוך קונוס פילו, סלטים ומאפי בורקס טעימים, סירת ירקות וגבינות מסורתית (לחמה עג’ון) ולקינוח פודינג אורז מקורמל יחד עם פירות העונה משוקלדים.

שיעור שמיני– מקנחים במסע תענוגות לצרפת מנת פתיחה – חגיגת אקלר במילוי (מחית תפוחי אדמה לבסיס קרם) עם פלפלים קלויים, תרד, תפוחי עץ, דלעת שיכורה. מרק קישואים שום ועגבניות (קרם קישואים עם עגבניות שרי צלויות ולחם שום) מנת ביניים – סורבה מפירות העונה מנה עיקרית – קורדונבלו (גלילי חזה עוף במילוי חצילים עגבניות מיובשות ופסטו ריחני, בריוש (מאפה) תפוחי אדמה על מצה עגבניות צלויות ושום, ברוקולי וכרובית צעירים עטופים בגזר צלוי. מנה אחרונה – שכבות ענוגות של עוגיות פריכות, פירות העונה וקרם שקדים