• בתור מישהי שלא תמיד מוצאת את עצמה במטבח התוכנית של אסף לשר עזרה לי לשים את הדברים במקום. לא פעם אני מוצאת את עצמי אומרת לאנשים :” מה אתה עושה ?! המלח בסוף !” בכל הביטחון כשאני גם יודעת להגיד מה ההיגיון שעומד מאחורי זה. אני מגדירה את התוכנית הזו כמרעננת יסודות או יוצרת יסודות חדשים, היא מסבירה לך משהו שאימא לא אמרה. לא איך להכין את עוגת השמרים המעולה של סבתא אלה איך לעשות את זה בלי להפוך את המטבח תוך כדי ולצבור ערמת כלים שתגרום לך להצטער על זה שבכלל התחלת . איך לא צריך להכניס סוכר לרוטב פסטה כדי שהוא יקבל את המתיקות הנדרשת ופשוט , איך לא לעבוד קשה . התכניות מומלצות בחום אני נהניתי ולמדתי.


  • בנות הקבלה בבי"ח ליס

    |

    בשם בנות הקבלה בבי”ח ליס רוצה להודות לך על ערב מהנה וטעים, אך בעיקר על שינוי החשיבה על כל מה שחשבנו שאנו יודעות על בישול והכנת ארוחות, למדנו המון, בזמן קצר – אפשר להכין ארוחות בריאות, מגוונות וטעימות להפליא. תודה רבה רבה לך. המשך והצלח והנחל הידע שלך לעוד רבים וטובים.


  • ירדנה אהרון

    |

    הגעתי לקורס של אסף לאחר 30 שנות בישול ביתי סביר. מרגע שחזרתי מהשיעור הראשון-השינוי בתפיסה הפך אותי מאישה מבשלת הצמודה למתכונים-לאישה מאלתרת ומבשלת טעים יותר ואני מקבלת ים של מחמאות וההנאה מהמטבח הולכת ומתעצמת-או כמו שאומר אסף-צריך שיהיה כייף. הכללים מאוד ברורים ומאחורי כל כלל הגיון בריא. ההסברים מוטמעים והתוצאות מעולות מאז השיעור הראשון יש את הבישול-לפני והבישול-אחרי מומלץ בכל פה.


  • אילן ריזי

    |

    אנחנו יהודית ואילן ריזי תלמידים באחד הקורסים של אסף, מאד מאד נהנים ומועשרים מהחומרים שאסף מעביר בכתה, בדרך כל כך יפה ,מקצועית ואיכפתית במיוחד. מעביר את ההרגשה שבאמת אכפת לו שנאכל ונאכיל נכון, ומעביר לנו את אהבתו למטבח ואנחנו “נדבקים” בשמחה. כל הכבוד אסף!!!


  • נכחתי במפגש אחד, התגלה לי עולם ומלואו. אווירה משפחתית, טיפים מדליקים, יחס אישי, ממליצה לכל אחד. :) :) :)


  • יובל אוחיון

    |

    בס”ד לכבוד השף אסף לשר היקר
    בתור אחד … שלא ידע יותר מידי מה עושים במטבח חוץ מלשטוף כלים …ולהכין חביתה … תמיד רציתי לדעת יותר וללמוד יותר על נושא כל כך חשוב בצורה מסודרת.
    היה קשה למצוא מורה טוב ומתאים .. יש הרבה מאוד שפים שמלמדים בשול, ואני די בטוח שרובם אם לא כולם טובים ומכולם יש הרבה מה ללמוד… לי היה חשוב, ללמוד קורס פרקטי ומעשי, שהידע שבו יהיה שימושי ליום יום, שיתאים למתחילים ממש שאין להם שום מושג בבישול ושיהיה מהנה כמובן.
    לשמחתי החלטתי ללמוד בישול אצלך, מה שהתברר כהחלטה נכונה מאוד.
    אז קודם כל תודה רבה, על הידע הכל כך חשוב ששווה כל כך הרבה שלמדת אותי בצורה כל כך מקצועית ומהנה.
    תודה רבה שהיה כל כך אכפת לך שאני באמת אבין ואצליח. ושעשית את זה באמת מהאהבה האמיתית שלך לבישול ולאנשים.
    למי שעדיין מתלבט אחרי מה שרשמתי מקודם אם ללכת לקורסים של אסף … אתאר בקצרה מה ההתרשמות שלי. אסף שם דגש על כמה עקרונות חשובים בבישול והם : בישול בריא, מה כדאי לאכול ולבשל, ואיזה מוצרים כדאי שיהיו בבית ואיזה לא הבנת העקרונות של בישול נכון, מה הופך אוכל לטעים יותר, ואיך עושים את זה הקניית הרגלי עבודה נכונים בתהליך הבישול על מנת להפיק מקסימום תוצאות ובמינימום מאמץ (עד כמה שניתן) פשטות, ואיך ליהנות מהבישול השיעורים היו מהנים וחווייתיים, כל הבישולים היו מעשי ידינו מלווים בהשגחה ובהסברים של אסף. השיעורים הועברו בקבוצות קטנות. גם מעבר לשיעורים עצמם, ניתן לפנות אל אסף במיילים ולקבל תשובה.
    מאחר ואסף מלמד המון חומר בכל שיעור, אני ממליץ לכל מי שהשתתף בקורסים לרכוש את הקורס און ליין, כדי שיהיה ניתן לחזור על החומר ולהפיק מהקורס את המקסימום יובל


  • נועם הדדי

    |

    בתור הגבר שבחבורה שהגיע ללא ציפיות יוצא מהקורס עם ארגז כלים מלא שאותו אוכל לנצל להנאת הסובבים אותי.הקורס היה מקצועי,מושקע,מעשיר,מהנה וכמובן עם סבלנות אין קץ ועל כך תודתי. בהצלחה בהמשך ונשתמע בקורסים הבאים.


  • מירי רותם

    |

    אסף, הגעתי לקורס מתוך מגמה ללמוד ולהעשיר את הידע על אוכל בריא. המפגשים היו מרתקים. בכל שעור נלמד משהו חדש. מכל שעור נלקח משהו שאותו בשלתי למשפחה ונגלה לנו עולם מלא טעמים חדשים. לא האמנתי שאצלי בבית יככבו בצל, גזר וסלרי בכל תבשיל שלא לדבר על בורגול וקמח מלא.
    היה כיף, הקבוצה הייתה איכותית וחבל שנגמרו להם 12 שבועות.
    מחכה כבר לקורס ההמשך
    תודה מכל הלב.


  • דנה בן סימון

    |

    השתתפתי בקורס המלמד יסודות בישול בריא וקיבלתי המון ידע וגם בטחון .
    הרווחתי המון וגם המשפחה שלי הרוויחה כי אנחנו אוכלים הרבה יותר בריא ואני גם נהנית לבשל .
    תודה רבה לאסף . כל שיעור היה כייפי מלמד וגם סוג של ריפוי בעיסוק , ממש טרפיה נגד לחץ יום יומי .
    היה כל כך כייף שבקרוב נפגש שוב בקורס הטבעוני .
    אגב , התעודה קיבלה מקום מכובת בקיר המטבח


  • יעל בקל

    |

    חזרנו לפני חצי שעה מחוייה קולינארית בלתי נשכחת, מהנה וטעימה… הסדנא של אסף והסו שף דודי :) הקנתה לנו ידע רב וטיפים מעולים באפיית הלחמים, הפוקאצות והפיצות… היה יאמי יאמי..חובה להגיע ולהתנסות…


  • עופרה שפירו

    |

    הייתי עם חברתי פרח בסדנת לחמים…היתה חויה מקסימה…וכמובן הכנתי לחמניות מקמח מלא ויצא מעולה…הסדנא הוסיפה לי הרבה פרקטיקה…ואסף פשוט מקסים!


  • שלום,

    כאמא לשלושה קטנטנים ורעיה, שמתי לי מטרה לאחר תקופה ארוכה של לאכול “בחוץ” והכנת מאכלים קלילים שהיום אני יודעת שלא מזינים, ללמוד בקורס מסודר איך לבשל נכון ומזין לכל המשפחה וכמובן טעים, כולל לעצמי -שלא הורגלתי לאכול ירקות ולא העזתי לקנות או לגעת והלחץ שילדיי הקטנים יגדלו כך הביא אותי לחפש בדקדקנות קורס שיענה לדרישותי.

    הגעתי לאסף לשר המדהים שלימד בצורה פשוטה ופרקטית ולא אגזים ואציין מה שאמרתי לו בסיכום שהלימוד בקורס שינה את חיי המשפחה שלי, ממש נקודת מפנה כשם שאחרי החתונה והלידה הכל השתנה לי.

    והכי חשוב שאני אוהבת לבשל!

    כל כך כיף לבשל וכולם נהנים לאכול שלא לדבר על כך שאוכל טעים מלכד ומחבר יותר מבחינתי.

    אסף- שוב תודה לך ומאמינה שנפגש בקורס הבא , ולכולם ממליצה מהלב, מהנשמה לעשות את הקורס ולהצליח לבשל אוכל מזין וטעים בבית.

    בברכה

    מירב


  • גלית הראל

    |

    אסף, תודה על הזכות ללמוד מאדם שחי את הייעוד שלו וחולק בצורה כל כך נעימה, בהירה וייחודית את הידע והניסיון. תודה על ההזדמנות לחוות את הבישול ותחזוקת המטבח בצורה כה מהנה, כיפית טעימה ובריאה. הבישול הפך ממשימה – לחוויה פשוטה ומהנה מאין כמוה. תודה בשמי ובשם משפחתי – שולחן האוכל הפך לחגיגה לעיניים, לגוף ולנשמה והארוחות הפכו מישיבה של חצי שעה סביב השולחן, להנאה של שעה וחצי .


  • דורית אדמסקי

    |

    אסף היקר, תודה רבה על קורס טעים ומהנה מאין כמוהו! למדתי לבשל ולעשות את זה בכייף גדול ובקלילות אדירה. למדתי שלא צריך הרבה כדי לבשל טעים…אין לי ספק שעקרונות הבישול והמתכונים שקיבלתי ילוו אותי ואת משפחתי בהמשך הדרך…תודה על מי שאתה ועל הדרך הנעימה בה העברת לנו את התכנים…תודה


  • דיאנה הלוי

    |

    אסף, חיי השתנו מאותו יום שהתקשרתי לברר לגבי הקורס ופחדתי ש 12 מפגשים הם יותר מדי עבור “מאותגרת בישול” שכמוני…אני שמעולם לא השתמשתי בתנור, מיקסר ומעבד…אני נכנסת למטבח בכיף, מאלתרת מתכונים ומבשלת בריא ובקלות, כמו שלימדת אותנו. חרדת הבישול נעלמה הודות לשיטתך ללכת איתנו צעד צעד, לסבלנותך לענות לשאלותינו ולחיזוק הבטחון ש”אנחנו יכולים”. המון תודה!


  • כתוב המלצה

    האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

    *