ללמוד ללמד בישול בהנחיית השף אשף לשר, מיועד לאנשים העוסקים בעולם האוכל והתזונה, מסעדנים, דיאטנים קליניים וחובבי תחום הבישול המעוניינים להרוויח מכישרונם. במסגרת הקורס ילמד השף אסף לשר את רזי השיטה הייחודית שפיתח במהלך השנים העוסקת בהעברה יעילה ומעוררת עניין של שיעורים וסדנאות בנושא – בישול ואורח חיים בריא. הקורס כולל 10 מפגשים ומתחלק לשני חלקים עיקריים: 6 מפגשים בהם תלמדו:
- מהו אוכל בריא ואיך הופכים אותו לטעים
- איך מקצרים ב 50% את זמן הבישול
- איך קונים, מנקים ומאחסנים נכון ירקות.
- סודות בהם משתמשים השפים להדגשת טעמי הירקות והמרקם שלהם.
- איך מכינים את כל סוגי המרקים מבסיס של 4 קבוצות בלבד!
- דרך קלה ומהירה להכנת פסטה טרייה ובסיס לכל סוגי הרטבים
- כיצד להכין בסיס להכנת כל סוגי השמרים והכנת קינוחים מנצחים
- איך מכינים פשטידות, קישים, ממולאים, דגים, קציצות ותבשילי אורז.
- ועוד
4 מפגשים ייעודיים – “מבשלים ביזנס” בהם תלמדו:
- דגשים לבניית תפריט איכותי, מזמין, מוכר, יעיל ומשתלם כלכלית
- דגשים לבניית מערך שיעור + תרגול
- מערך התנהלות ותזמון פעולות לקראת שיעור, בזמן שיעור ובסיום שיעור.
- תהליך מובנה לשיפור וייעול שיעור
- תרגול מעשי של העברת שיעור מהבסיס
- אופציה להתלוות לאסף לשר במספר שיעורים כהתלמדות
- אופציה להעברת סדנת פיילוט לקהל הרחב
עלות הקורס 6500 ₪
להרשמה והשארת פרטים >>

