קורס הבישול הבריא און ליין הוא חובה לכל מי שרוצה ללמוד לבשל ולאפות, לרדת במשקל ולשמור על אורח חיים בריא ומאוזן

בקורס האפיה והבישול הבריא, תלמדו לבשל ולאפות כמו שף והכל עם הכלים והמטבח הביתי שלכם:

תלמדו איך לרכוש חומרי גלם נכונים וטריים

תגלו איך בעזרת מתכוני בסיס תכינו מאות מאכלים שונים

תלמדו איך מכינים אוכל בריא בזמן קצר

קורס הבישול והאפייה הבריא של אסף לשר כולל:

ashf1

הדרכה און ליין של השף אסף לשר לבישול בריא וטעים

במרכז לשר לא תלמדו מתכונים חדשים. כאן נלמד אתכם בגובה העיניים להבין ולדבר את שפת הבישול.
בדרך נשבור כמה וכמה קלישאות קולינריות, נטשטש את גבולות האסור והמותר, ונגדיר מחדש כללי התנהלות נכונים במטבח. בסיום התהליך אתם תרכשו כלים אמיתיים, אשר באמצעותם תוכלו לחסוך זמן יקר במטבח, לשדרג את המנות שלכם והחשוב מכל תדעו כיצד להתפתח ולחיות בריא דרך המטבח וליהנות ממנו. מרכז לשר וקורס “בישול בריא” המצליח מתקיים כ-10 שנים בניהולו וניצוחו של השף אסף לשר, מסעדן ותיק ומרצה עתיר ניסיון בתחום אורח חיים בריא.
אם אתם יודעים שתזונה בריאה חשובה עבורכם ולמשפחתכם ותמיד מצאתם את הדרך לבישול פחות בריא ואוכל מוכן, יתכן שהסיבה נעוצה בהנחות שגויות:
  • בישול בריא מצריך המון כסף. משפחות שעברו את הקורס דיווחו על חסכון ממוצע של 600 ₪ בחודש בקניות המזון.
  • הכנת אוכל בריא זה מסובך. בהחלט לא! תלמדו שבישול ואפייה בריאים הם קלים ומהנים.
  • אנו עסוקים ובישול בריא מצריך זמן רב. בקורס תלמדו איך לבשל ולאפות בזמן קצר לביתכם וכמארחים.
היפכו את המטבח שלכם לחגיגה של טעמים ובריאות ולימדו:
  • מהו אוכל בריא ואיך הופכים אותו לטעים
  • איך מקצרים ב 50% את זמן הבישול
  • איך קונים, מנקים ומאחסנים ירקות.
  • סודות בהם משתמשים השפים להדגשת טעמי הירקות והמרקם שלהם.
  • איך מכינים את כל סוגי המרקים מבסיס של 4 קבוצות בלבד!
  • דרך קלה ומהירה להכנת פסטה טרייה ובסיס לכל סוגי הרטבים
  • כיצד להכין בסיס להכנת כל סוגי השמרים והכנת קינוחים מנצחים
  • איך מכינים פשטידות, קישים, ממולאים, דגים, קציצות ותבשילי אורז.
 

להתרגש במטבח מחדש!

 

אני מסכים/מה לקבל עדכונים עתידיים במייל ניתן להסרה בכול עת  כן  לא  

picform

 

gereshאסף, תודה על הזכות ללמוד מאדם שחי את הייעוד שלו וחולק בצורה כל כך נעימה, בהירה וייחודית את הידע והניסיון. תודה על ההזדמנות לחוות את הבישול ותחזוקת המטבח בצורה כה מהנה, כיפית טעימה ובריאה. הבישול הפך ממשימה – לחוויה פשוטה ומהנה מאין כמוה. תודה בשמי ובשם משפחתי – שולחן האוכל הפך לחגיגה לעיניים, לגוף ולנשמה והארוחות הפכו מישיבה של חצי שעה סביב השולחן, להנאה של שעה וחצי. גלית הראל

gereshאסף, חיי השתנו מאותו יום שהתקשרתי לברר לגבי הקורס ופחדתי ש 12 מפגשים הם יותר מדי עבור “מאותגרת בישול” שכמוני…אני שמעולם לא השתמשתי בתנור, מיקסר ומעבד… אני נכנסת למטבח בכיף, מאלתרת מתכונים ומבשלת בריא ובקלות, כמו שלימדת אותנו. חרדת הבישול נעלמה הודות לשיטתך ללכת איתנו צעד צעד, לסבלנותך לענות לשאלותינו ולחיזוק הבטחון ש”אנחנו יכולים”. המון תודה! דיאנה לוי