תפתחו את העניים ותפסיקו לעשות מה שאחרים אומרים לכם
ניתן לומר בחיינו שיש לנו אויבים והם נקבעים על פי הרגשתנו בזכות השאלה, האם הם פועלים לטובתנו או לרעתנו.
האויב היחיד שקיים, נמצא בדרך החשיבה שלנו ובעשייה המושפעת ממנו.
ניתן להתייחס לתעשייה כאל מכונה משומנת שנועדה ליצור את כל מה שאנחנו מכירים בצורה זולה, מהירה ובצורה טבעית גם לא איכותית, כדי שתוכל להרוויח הרבה מאד כסף לתועלתה הפרטית.
התעשייה היא פרי מחשבתנו ויצירתנו.
אם תשנו את הדרך שאתם חושבים, תוכלו ליצור תעשייה שתפעל לטובתכם הבלעדית, שתוכל ליצור רווח שיהיה נחלת הכלל .
אנחנו קונים את כל מה שמוכרים לנו בלי לשאול איך זה יוכל להועיל לנו. כך נולדה תעשייה שמעודדת את דרך חשיבה זו כדי להמשיך ולהתקיים.
התעשייה מעודדת אתכם בצורות מאד מתוחכמות להמשיך ולהיות חסרי רגישות לגבי הצרכים האמתיים שלכם.
הצורך הלא מבוקר שלכם למוצרי חלב, בשר, חטיפים, שתייה ממותקת, שימורים, קפואים או כל חומר מעובד אחר הוא פרי עמלם המוצלח של אנשי השיווק והפרסום הגאוניים, לגרום לכם לאכול כמה שיותר מהמוצרים שלהם. הם לא משקרים כאשר הם מסבירים שאם תאכלו מהמוצר שלהם לא יקרה לכם שום דבר רע וזה נכון, אבל לצערנו לאותה חברה או תאגיד גדול יש כמה מוצרים שאולי לאכול כל אחד בנפרד פעם או פעמיים בשבוע זה לא מזיק אבל הם גורמים לכם לאכול מינימום שלושה מוצרים ביום ואפילו יותר, מה שהופך את המוצר למזיק.
צריך לזכור משפט מנחה מאד חשוב
אוכל שאינו מזין הוא אוכל מזיק.
לסיכום יש כמה דברים שצריך להפסיק לעשות וכמה דברים שצריך להתחיל לעשות.
צריך להפסיק לעשות כל מה שגורם לנו להרגשה לא נעימה ולהתחיל ליהנות ולפתח את מה שעושה לכם להרגיש טוב.
שלושה דברים שכדאי לכם לדעת על האוכל והרגלי האכילה שלכם.
- יש לנו מזל שאנו חיים בארץ פורייה ומבורכת בשפע של ירקות ופירות טריים ושרובנו גדלנו עליהם.
- המזל נגמר כאשר ממעיטים להשתמש בשפע הטריות ובצורה כנה מבינים שרוב מה שאנו אוכלים הינו מעובד וחסר ערכים תזונתיים. לדור ההמשך, כדי לגדול טוב צריך לאכול טוב והכוונה לאוכל טרי ומלא בערכים.
- השף אסף לשר – מומחה בקידום אורח חיים בריא דרך האוכל מעניק לכם מפגש חוויתי, מעניין ומלא אינפורמציה על אודות האוכל שאנו צורכים ועל הדרך לשנות את משקל המאזניים ולדעת להכין אוכל טעים ומזין מחומרי גלם טריים ומגוונים.
שלכם
אסף לשר