20150701_220134

Posted by & filed under תרבות אכילה בריאה.

הנאה ורגעי אושר

לכל מוצר שנרכש יתווסף רגע קטן של אושר, של “wow”, “איזה כיף שיש לי מה שתמיד רציתי גם אם גיליתי אותו ממש הרגע”. עלות המוצר שתיקנו נמדד בכמות ואיכות רגעי האושר שתחוו, רגעי אושר קטנים ובמקרה הטוב רגעי אושר גדולים שיבטאו את מה שתמיד רציתם שיקרה, כמו למשל לדעת לבשל.

בכל מה שקשור לתהליך הבישול והאפייה אפשר בקלות להרגיש רגע או רצף של רגעים מאושרים ולרוב כל כמות האושר מוכפלת בשלוש.

*פעם ראשונה ההנאה מתבטאת בהכנה של האוכל והידע מה קורה בכל שלב בתהליך הבישול ובכלל מהמחשבה שעוברת תוך כדי איך פעם הבאה נשפר ונגוון בחומרי גלם חדשים.

*בפעם השנייה כיף לגלות כמה עונג, כמה כיף, כמה טעים האוכל יצא ואוכל טוב הוא מושא לנחמה ושמחה בחיים.

*בפעם השלישית הכי כיף לקבל מחמאות על כל הטרחה שבסופה יצאו מטעמים ומגוון גדול של צבעים באותה הצלחת.
אין כמו מחמאות שמחזקות ונותנות ביטחון שמה שאנו עושים נכון ורק צריך להמשיך כך והכל יהיה טוב.

אם עסקנינו בשמחה, הנאה, כיף ואוכל אני חייב להזמין אתכם לגלות עולם שלם של אוכל טעים, מזין ועכשווי שיהפוך לכם את החיים על קנם, ההוכחה תהיה עלי כמה כיף יכול להיות תהליך הבישול וכמה קלה ומהירה יכולה להיות הדרך.

חוץ מהיותי בעל משפחה עם אשתי אורי היקרה ושני ילדים מקסימים הקדשתי את חיי ללימוד בישול והאפייה ברמה הגבוהה ביותר ובהתאמה מיוחדת למטבח הביתי הבריא.
כל מה שמעניין אותי הוא את ואתה שקוראים את מה שאני כותב.

אני רוצה לגרום לכם להיחשף למידע רב ומשמעותי שיכניס לחייכם בריאות, כיף ושמחה והכול דרך האוכל.
בואו לראות איך מה שאנו אוכלים משקף את מי שאנו וברגע שנשפר את ההיצע כך גם יראו חיינו.

עכשיו זה הזמן לקחת צעד קדימה, לבחור תאריך ושעה ולהתחיל בתהליך קסום שמבטיח לך לראות את חומרי הגלם מזווית מודעת שבזכותה אפשר להבין איך לבחור, איך לחתוך, איך לרכך ובסוף איך לתבל כל חומר גלם שנבחר ליצירה אישית מזינה וטעימה משלנו.

 

שלכם

אסף לשר